Select Page
A look around

A look around

This is how the Fort Climate Centre will appear when completed.

It is a modular construction using sustainable materials. Particular attention has been given to insulation and reducing energy consumption.

Click through these photos to get a better idea of the Fort Climate Centre

The overhang canopy to the glazing allows for best natural light and shading to prevent overheating

A ramped entrance provides disabled access

The main room can be used as a visitor centre, classroom or event area

All set to start the build

All set to start the build

Planning permission has now  been received allowing construction to proceed.

Planning permission has now been granted for the Centre and we’re all very excited. It is hoped to start the groundworks very soon with a view to completion in the autumn.